Resultats de la cerca frase exacta: 311

71. nata amb nous i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. nous amb nata i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. quallada amb mel i nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. oximel
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mescla de mel, aigua i àcid acètic. [...]
75. melat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç com la mel. De color de mel. [...]
76. mel·li-
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot ll. mel mellis, 'mel'. Ex.: mel·lífer. [...]
77. emmelar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Untar amb mel, endolcir amb mel. Emmelar una llesca de pa. Li havia emmelat la infusió de camamilla. Paraules que li emmelaven l'ànima. [...]
78. electuari
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Preparació farmacèutica feta amb pólvores, polpes, etc., barrejades amb mel, xarop o un altre component, formant una massa pastosa. [...]
79. brescam
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bresca sense mel. [...]
80. sobrassada amb formatge brie i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  8 / 32 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>